Menu
Gildia Pióra na Patronite

Taka chwila

Rozłożyłem ręce
Zapomniałem o wszystkim
Przytuliłem niepamięć
Pustką otoczyłem ciało
Patrzę nie widząc
Niczego co moje

To taka ucieczka
Przed wszystkim
I niczym
Schowany w pustce
Nie mam nic

Ani wspomnień
Ni żalu
Żadnej miłości
Marzeń - bo po co
Kochać
Albo i łzy wylewać

Błogostan
Nicości sterta
Depresja liter
Pustka w głowie
Zimny wzrok
Tego co jest
A czego nie ma

Schowam się donikąd
Gdzie i mnie nie ma
Bo tak jest
Że świat umiera
W żyłach
Krew stygnie

I nic nie powiem
Brak tchu to dopowie
Zapity umysł
Ma swoje paranoje
Widzę wszystko
A ciemność
Wokół mnie tkwi

99 868 wyświetleń
1101 tekstów
40 obserwujących
  • taktojax

    21 August 2013, 21:03

    Cieszę się - że komuś się podoba :-D

  • magdzia0108

    3 April 2013, 18:33

    woow... super wiersz... dobrze się go czyta...:)