Menu
Gildia Pióra na Patronite

Luminawosk

rozlewa gorącem
papierowy wyraz maski
zamknięty , do twardnieniem
bynajmniej minusowe stopnie
stalowoharde
hartowane falą mocy
mroźnego zacisku
w metamorfozie tajemnicy
wykrzywione rysy
niczyim spojrzeniem
nie prawdziwe objęcie
przeszywa zimnem
maskując temat
życie wciąż zakrywa
prawdziwość istnienia

3607 wyświetleń
22 teksty
10 obserwujących
  • Janya

    3 February 2014, 22:11

    Zatrzymuje na dłużej
    bardzo fajny;)

  • eskimoska86

    1 December 2013, 21:49

    ładny debiut:)