Menu
Gildia Pióra na Patronite

o poranku

rozkwitasz
i wciąż objawiasz swój niedosyt

to dobrze

zroszony
miłością łąk będziesz

smakiem tęsknoty
młodością wieczoru
gwiazdą serca

ptaku niebieski
przyleć

27 408 wyświetleń
180 tekstów
11 obserwujących
  • Malusia_035

    1 April 2016, 08:55

    Piękne wersy :)

    Pozdrawiam :))