Menu
Gildia Pióra na Patronite
Ten tekst może być nieodpowiedni dla niektórych czytelników.
51 481 wyświetleń
592 teksty
70 obserwujących
  • M44G

    12 May 2015, 19:21

    "Kowboj CZACZA to normalny komunista
    Ameryka też się sypie, to osobny rozdział
    Bill Clinton palił trawę, ale się nie zaciągał"

  • Sierjoża

    12 May 2015, 13:54

    Łoddum wszyskie pinindze łuncznie z długamy

  • onejka

    12 May 2015, 13:42

    ha ha dopłać, bo jak siodło nie wytrzyma... ;)

  • Sierjoża

    12 May 2015, 13:40

    Ino żeby zgupioł i chcioł słónice. Moge nawet dopłacić ; )

  • onejka

    12 May 2015, 13:38

    Nio to rusze w te Arizoone poszukac tego od słonia ;)

  • Sierjoża

    12 May 2015, 13:37

    Pewno, ze sie zdadzum, może do jakiego komboja zaprowadzum;-)

  • onejka

    12 May 2015, 13:35

    Com boya nie znam, mam comboyki ;) zdadzą się ?

  • Sierjoża

    12 May 2015, 13:17

    Jo ta ale kota ni ma

  • Sierjoża

    12 May 2015, 13:14

    Jo tyż Nikola, Na dodatek kot my zginuł

  • nicola-57

    12 May 2015, 13:08

    ni Wiesiu, jeszcze w tych zwirzyntach sie pogubiłam, ale jo tak lubie, tero ide siebie szukać :) Miłego :)