Menu
Gildia Pióra na Patronite

Rozgryzam dłonie do kości
Przegryzam żyły
Do krwi
Rozszarpuje dusze
Łaknąc śmierci
Niszczę wszystko wokół
Zakrywam swój brak siły
Płaszczem złości
Chciałbym zakryć swoje puste oczy
Łzami

8877 wyświetleń
64 teksty
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!