Menu
Gildia Pióra na Patronite

Królowa Zimy.

Rozdarłaś mi serce
miecza mrozu płomieniem

Rozdarłaś je
okruch lodu zaszczepiłaś
a okruch ten
nie zgaśnie już
nigdy

81 756 wyświetleń
826 tekstów
102 obserwujących
  • Naja

    15 March 2014, 18:55

    Pamieć wiecznie żywa. Nawet ta smutna. Przez nią nigdy nie jesteśmy wolni...