Menu
Gildia Pióra na Patronite

Portrety M

Rozczesane wiatrem włosy
przepływają przez twoje usta
szminkowane rozpustnie

w sepii
pod ścianą ceglaną
wiatr ściąga sukienkę z twoich kolan

rosa błyszczy na trawie
twój oddech spija promień
zachodzącego słońca

w oczach masz skrzydło
zranionego anioła

obrobię zdjęcia

128 103 wyświetlenia
1427 tekstów
95 obserwujących
  • Gaia

    12 May 2013, 22:22

    I wiatr można zatrzymać. Chyba tego dokonałeś. Jestem pod wrażeniem :)

  • misiek45

    11 May 2013, 21:09

    Piękny artystyczny wiersz Piotrze-pozdrawiam serdecznie:)

  • giulietka

    11 May 2013, 21:03

    Cudny "autoportret z kochanką"...
    Kradnę.
    I oczywiście pozdrawiam ciepło:)