Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bezradna

rozbite szkła
lustro stłuczone
zamęt w głowie
myśli pędzą
nie mogę
wybrać tych co dają mi nową drogę
raz myślę za pierwszą
gotowa jestem pójść
za chwile
nie to nie ta
i cóż mam zrobić
przeczekać moment zły
pójść za jedną z nich
ale którą
czy pomógł by mi
szum wiatru
śpiew ptaków
w moim zamyśle

1191 wyświetleń
17 tekstów
3 obserwujących
  • mill

    3 June 2015, 20:58

    ...i mnie zatrzymał....pozdrawiam ..;).......

  • Malusia_035

    3 June 2015, 20:49

    zatrzymuje treścią ..

    pozdrawiam :))

  • ewelli

    3 June 2015, 20:06

    Dzięki Krysiu za komentarz .Pozdrawiam

  • krysta

    3 June 2015, 18:47

    ''śpiew ptaków...'' świetnie relaksuje, może i wtedy łatwiej będzie podjąć decyzję... ;)
    pozdrawiam :)