Menu
Gildia Pióra na Patronite

koloryzować

rozbijam wspomnienia
o niewidoczne szkło rzeczywistości
kolory ich zbyt jaskrawe
choć miec powinny tyle z szarości

bo żadnej miłości
żadnej radości

a i tak zbieram ułamki szarej przeszłości
kolorowe jak tęcza
bo uciec chce
od bezbarwnej jak szkło
rzeczywistości

7346 wyświetleń
71 tekstów
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!