Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

***

rozbierasz mnie ze słów
których jesteś już pewien
ubierasz w pocałunki nocy
i szelest ciepłych dłoni

lubisz przemawiać na mnie
swoimi ustami

Kochanemu N

2.08.2016
Malusia_035

https://www.youtube.com/watch?v=2y4lbswKv60

55 991 wyświetleń
914 tekstów
93 obserwujących
  • mill

    4 August 2016, 08:42

    ...budzisz zmysły...jesteś w tym perfekcyjna malutka....piękny wiersz...

  • Adnachiel

    3 August 2016, 21:22

    Jak liścik miłosny.
    Zawsze u Ciebie tak pięknie.

  • Krisso

    3 August 2016, 13:06

    Pięknie :)

  • Iภғĭภĭтε βℓค¢қ

    3 August 2016, 12:00

    'ubierasz w pocałunki.. i szelest dłoni' ależ zmysłowo ! ;)
    piękny , budzi wyobraźnię :))
    pozdrowionka M. :))****