Menu
Gildia Pióra na Patronite

Romantyczne serce

Romantyczne serce pragnie miłości,
Czeka aż ktoś w nim uczuciem zagości,
Romantyczne serce potrzebuje miłości,
Oczekuje zwyczajnie czyjeś bliskości,
Bo wtedy czuje się spełnione,
Czuje się przez świat docenione,
Jaki jest sens serce pozbawione miłości,
W swojej samotności nie czuje radości,
Jak ma być szczęśliwe jak nie czuje się spełnione,
Tym samym z romantyzmy niezadowolone,

2122 wyświetlenia
16 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!