Menu
Gildia Pióra na Patronite

Małymi krokami do celu

Rodzisz się w życiu by dalej biec,
każdego dnia swą treść wnieść,
w drodze do celu rozpędzić się ,
czasem zapomnieć gdzie idzie się,
wydeptać ścieżkę i iść nią tam gdzie serce twe,
poniesie cię.
Za marzenia dać życia sens
co między słowami kryje się.
Krok za krokiem dotrzeć tam gdzie ukłon z nieba życie złoży ci
i wtedy będziesz wiedział sam co było ważne jest i dziś.

924 wyświetlenia
10 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!