Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

robimy sobie na złość
nie pewni swych emocji
schodzimy na dno
swoich własnych lęków

nie wiedząc co siedzi w naszych sercach
co zagryza nasze umysły
dręczeni obawami
nie przetrwamy

zabijając wszystko
razem
kopiąc swój własny grób
będziemy leżeć w nim wspólnie
na wieki wieków

2640 wyświetleń
36 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!