Menu
Gildia Pióra na Patronite

Resztki

Ahera

Resztki z tacy i resztki na tacę .
Nie stać żeby odpalić racę , lecz ogień - PODTRZYMYWAĆ !
Czemu by bogatym miało nie zbywać ?
W końcu napisane przecie : jak masz to ci damy a jak nie ...
... to w rynsztoku kończyć będziecie .
Morał prosty z tego taki : pakuj manatki albo zerwą z ciebie nawet gatki .
Choć wybór jest i alternatywa zrozumiała : daj się wykląć i niech taka Polska będzie cała !

64 wyświetlenia
3 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!