Menu
Gildia Pióra na Patronite

rzecz całkiem pospolita

Remusie dnia dzisiejszego
na nic się zda przeznaczenie

bliźnich nie było i nie ma

echo minionych dziejów
harmonii dalekie i obce

dotarłeś, przyjacielu, do miejsca, w którym kończą się wzniosłe historie
pokój nam wszystkim..

1126 wyświetleń
21 tekstów
6 obserwujących
  • awatar

    12 November 2013, 18:27

    "brat wilkiem bratu gdy mać wilczycą"