Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ręka ,której potrzebuję na moim sznurku
jest twoja...cicha, stabilna i tak gotowa
abym więcej się nie pogubiła
trzymaj mnie w dole
jestem balonem
ciągnie mnie w górę
odlatuję...trzymaj mnie mocno
bo chcę zostać na dłużej
nie mów, nie oddychaj, nie ruszaj się
wyłącz gwiazdy
powoli roztapiam się w tobie
jak szept na końcu mojego języka
twój pocałunek na moich ustach ciągle obecny.
https://www.youtube.com/watch?v=CmwRQqJsegw

63 257 wyświetleń
1379 tekstów
34 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!