Menu
Gildia Pióra na Patronite

bo reggae to nie tylko muzyka

IzabelaStefani

IzabelaStefani

reggae łączy ludzi . Muzyka reggae do życia Cię budzi.
Gdy wyjdzie świt Ty wejdziesz w rytm, a gdy powiem to coś to przestanie Cię ogarniać złość.
To nie był żart więc weź się w garść i daj się ponieść w dziki świat.
Bo reggae to nie tylko muzyka tylko sposób bycia i życia .

21 wyświetleń
4 teksty
0 obserwujących
  • IzabelaStefani

    26 May 2013, 13:47

    wiem, ale tu nie jest mowa o nienawiści :)