Menu
Gildia Pióra na Patronite

Maria ma Syna.

Ręce składają nad Tobą
Do białych piersi tulą
Smukłe skrzydła aniołów

Niemowlę - pachnące Różą

Pełna łaski, Pan z Tobą
Splecione więzy królów
Miłość, płonące wróble
Bose stopy i grudzień

4825 wyświetleń
33 teksty
2 obserwujących
  • Cris

    24 December 2017, 22:59

    Piękny.
    Pozdrawiam świątecznie :)