Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ręce nie drżą
Serce? może trochę skołatane
Złość opadła i cofnęła się do
Tego momentu

Twoje spojrzenie
Takie spokojne
Takie intensywne
Czy nie widziałam wcześniej twoich oczu?

Chyba wcześniej nie patrzyłam na
Twoje usta
Lekko uśmiechnięte, intrygujące
Twarde? Miękkie?

Chcę uciec ale wcześniej
Muszę spytać o to
Spojrzenie
Nie powinieneś tak patrzeć

1411 wyświetleń
40 tekstów
0 obserwujących
  • fyrfle

    19 April 2017, 14:29

    Interesujący.

  • Szecherezada

    6 December 2015, 19:18

    Dziękuję :) Nawzajem

  • M44G

    6 December 2015, 19:16

    Bardzo ładnie i interesująco. Miłych snów.