Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wciąż Pamiętam.

Raz wtedy
nad Twoimi dłońmi mokrymi
oczyściłem duszę
i chyba tylko wtedy

Zwierzyłem się do bólu
z którego Twoje dłonie
mokre nie wytrzymały
i objęły oczy
usta
twarz

Objęły o wiele więcej
ale tego już Ci
nie opowiem...

https://www.youtube.com/watch?v=SklhgsJgpdM

81 753 wyświetlenia
826 tekstów
102 obserwujących
  • Papużka

    2 July 2015, 09:19

    Czy słyszysz ten rytm
    stojąc metr od
    nawet więcej...

    bardzo ładnie Brodaczu :)

  • onejka

    30 June 2015, 11:20

    ból można komuś opowiedzieć, tylko po co ? i tak nigdy nikt nie poczuje tego samego...

  • Myffa90

    29 June 2015, 23:55

    Z muzyką dobrze się czyta.
    Tylko niepotrzebnie się wzruszyłam. Hmm chyba nastrojem jestem blisko tematu.

  • Smurf007

    29 June 2015, 23:35

    ahh Skorp
    potrafisz byś uświadomiony..
    uzmysłowiony
    wrażliwy :)

    zupełnie jak sprzedany Mr. S
    niebawem rozczarowany :I

    bo kobiety mają zasady..

    'powrotny' wierszyk..

    ;p opatrzę..

    chyba kiedyś splagiatuję..
    hehehe

  • 29 June 2015, 23:21

    We wszystkim trzeba widzieć pozytyw. Brak Alzheimera.

  • Vergil

    29 June 2015, 23:03

    Cóż, chyba...
    Pozamiatane.