Menu
Gildia Pióra na Patronite

alkohol

raz
może dwa
i trwa

a to co trwa
końca nie ma

kocham
i czuję się podobnie

jedna
druga

pies suczy
dom bałagani
kobieta drży

oddycham inaczej
więcej się tulę po jedno
gryzą psy

lecz tak naprawdę uciekam
w jedno takie miejsce
gdzie nie ma

czasu
przestrzeni
chwil

wszystko się poddaje
jest nietakie
i szersze

tak
teraz mogę się zmieścić

wychodzę
na jaw

42 386 wyświetleń
808 tekstów
64 obserwujących
  • Marzycielka94

    20 June 2012, 11:34

    Trudny tekst. Dobrze się czyta, podoba mi się.

  • PetroBlues

    14 June 2012, 16:39

    Co mówi igła do nitki? "Cienka jesteś!" ...

  • 9 June 2012, 21:55

    "Tylko próżnia butelki... jest zawsze taka sama." [Noir]

  • sprajtka

    9 June 2012, 21:41

    Wychodzę na jaw -bez wyjścia...