Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czytać walcem!

Raz dwa trzy - raz dwa trzy
Ona się nań patrzy
Raz dwa trzy - raz dwa trzy
Poprosić czy nie? (trzy)

Raz dwa trzy - raz dwa trzy
Co jeśli zobaczy
Raz dwa trzy - raz dwa trzy
Że prosić ją chcę? (trzy)

Raz dwa trzy - raz dwa trzy
Dziś nic nie zobaczysz
Raz dwa trzy - raz dwa trzy
Jak to dziś nie? (dwa trzy)

Raz dwa trzy - raz dwa trzy
Bo ona już tańczy
Raz dwa trzy - raz dwa trzy
Z Bezmyślnym, że hej! (trzy)

10 065 wyświetleń
102 teksty
1 obserwujący
  • Meron

    23 September 2014, 00:27

    Fajnie się czyta.

  • Lekkomyślna

    22 September 2014, 11:11

    haha :) dziękuję Ci i miłego poniedziałku!

  • Lekkomyślna

    22 September 2014, 10:16

    Dziękuję! ;) Pozdrwienia

  • Lekkomyślna

    22 September 2014, 10:15

    Tylko u Kory refren jest liczony na 2 - reszta zwrotek nie. Miałam inny zamysł, bo tutaj wszystko ma być do walca ;)
    Pozdrowienia

  • krysta

    22 September 2014, 01:14

    ciekawy...podoba się.
    pozdrawiam na dobranoc :)