Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przyjaciel człowieka

Rasowe zwierzęta
Wyraźnie drożeją
Opłaca się znowu
Hodować człowieka

76 490 wyświetleń
1011 tekstów
16 obserwujących
  • RozaR

    7 January 2017, 01:45

    Taki proces ewolucji młodych kobiet kochających kwiaty i zwierzęta.
    Ten model empatii do puszystych zwierząt stoi w konflikcie z macierzyństwem .
    Zapewne zauważyłaś niezwykłą popularność kotów i piesków.
    Oszuści zakładają fundacje ratujące zwierzęta i rżną frajerów- frajerki na kasę
    A You tube pęka od głupawych filmików z kotami i psami . Miliony wejść .
    No i ----
    Jeżeli chcesz ze mną rozmawiać- to zachowaj szacunek do mojej osoby .

  • RozaR

    5 January 2017, 14:23

    Obrzydliwa jest miłość do zwierząt kosztem swego potomstwa .

  • RozaR

    3 January 2017, 10:07

    Wierszyk o tym że młode kobiety wolą zwierzaczki bardziej niż dzieci .
    Dla mnie - dosłownie obrzydliwe .

  • marka

    30 December 2016, 22:58

    Tak, racja, dla kolejnej rewolucji którą obali następna rewolucja...