Menu
Gildia Pióra na Patronite

Niechciana samotność

Rań
Wbijaj nóż w plecy
Syp piachach w oczy
Rzucaj kłody pod nogi
Ale tylko bądź…

Bo teraz co mam?
Każdy oddech boli
A gdy zamykam oczy
boje się, że nie otworzę...

Bo po co?
Bo na co?
Bo dla kogo?
Gdy dla siebie nie warto…

4539 wyświetleń
50 tekstów
5 obserwujących
  • mill

    25 June 2015, 23:54

    ...śliczny wiersz ;)...