Menu
Gildia Pióra na Patronite

Do Dna!

Rano piję piątą kawę Wieczorem piąte piwo
Mój świat imaginacją acz najwyżej kolektywną
Żyję na żywo albo pod burzą włosów i naporem
Zmartwień wytłoczonych na ogonach komet
Cały płonę

9826 wyświetleń
195 tekstów
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!