Menu
Gildia Pióra na Patronite

Coś , czego nie da się zapomnieć

' Rano
Kiedy codziennie przyglądam się w lustrze
Widzę
Jak na mnie patrzysz
Jak się mną zachwycasz
Gdy zamykam oczy
Czuję dotyk twych ust
Jak szepczesz mi do ucha...

"Bez Ciebie moje życie nie ma znaczenia" '

2373 wyświetlenia
12 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!