Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dum spiro spero

Ranisz mnie, wiesz o tym dobrze...
Nie robisz nic, chociaż wiesz, że...
Brakuje mi słów by opisać wszystko.
Zatykasz mi usta, nakazując mówić milcząc
Prosiłem Cię tyle razy, wybieraj dobrze...
Lecz zawsze robiłaś na przekór, uważając, że robisz mądrze...
Teraz widzisz, że coś jest nie tak
Czyżby złe drzwi? Mówię Ci TAK.
Poświęciłem się dla Ciebie bez reszty
Oddając wszystko co mam
Ty nie potrafiłaś tego docenić
Więc o co come on ?
Ludzie mówią, że powinienem mieć, wyje...
Łatwo mówić a co z wykonaniem...?
To nie jest tak, że ja uciekam
Możesz być pewna, że wrócę, czekaj...
Nie tak miało być, brak zaufania...
To wszystko sprawia, że się oddalasz
Nadal Cię kocham i się to nie zmieni
Wiesz to i spróbuj mnie docenić...

1727 wyświetleń
31 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!