Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ciało i krew

Pytasz mnie o rzeczy takie
Jakbyś chciała ode mnie jakiejś głębi
Jakbyś wierzyła że mam jakieś wnętrze
Jakbyś uwierzyła opowieścią
Pełnym bajań o ludziach aniołach
A ja jestem tylko ciałem w którym mózg
Żołądek którego potrzebujesz
Kromki chleba ze smalcem
Usta chcą całować i całują
Twoje ciało
Duży palec gila twoje śródstopie
Rozum mój się emocjonuje
Jest gniewny
Ciska jak trzeba słowa kamienie
Powoduje że tytułujesz mnie rozpustnikiem
Oczy moje wywołują twój uśmiech
Uśmiech twój każe dłoni pisać wiersz
O tym jak tworzyliśmy erotyk
Jesteśmy ludźmi kochana
Wystarczy ciało i umysł
Żebyśmy będąc szczęśliwymi
Nie zadręczali siebie
Pojęciami dziwnymi

297 594 wyświetlenia
4773 teksty
34 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!