Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wszystko i nic

Pytasz mnie kim jestem. Leżąc przed moim obliczem skąpany we krwi

swych przyjaciół. Odpowiem ci na to najlepiej jak potrafię. Ja

jestem wszystkim a za razem niczym. Mogę być Każdym ale także

nikim. Jestem rycerzem, mordercą, zbawieniem. Jestem ostrzem jak i

tarczą. Lecz dziś dla ciebie jestem po prostu śmiercią.

6986 wyświetleń
10 tekstów
0 obserwujących
  • motylek96

    6 November 2012, 17:20

    fajnie pobrzmiewan z początku łagodnie na koniec zaskoczenie

  • czarna mamba

    6 November 2012, 09:59

    fajnie napisane :)tylko jak dla mnie zle umiesczone-uwazaj i nie rozciagaj tresci:)