Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pustka

Pusto

Pusty pokój, pisze pusto.
Przyjaciela przywołuje próżno.
Pukam, pytam - pulsu proch.

Pot potokiem płynie...

Panie, proszę pokaż piękno.
Panie, proszę pokaż prawdę.
Proszę Panie, padam, pragnę...

12 269 wyświetleń
111 tekstów
58 obserwujących
  • skrobek

    16 September 2013, 23:43

    To co czułem wylałem na papier.
    Dziękuję za dobre słowo.

  • Bempi

    11 September 2013, 20:21

    Wielka siła przekazu tego wiersza, jest piękny po prostu.

  • skrobek

    16 July 2013, 22:47

    Dziękuję

  • 15 July 2013, 01:37

    Piękny i delikatny zarazem.

  • Kamila 6

    13 July 2013, 21:32

    Warto pamiętać, że pragnienia bywają niebezpieczne, szczególnie te długo oczekiwane. Ale oczywiście nie należy wpadać w paranoje ;) Śliczny wiersz.

  • skrobek

    12 July 2013, 23:46

    Dziękuje za opinie.
    Co to będzie? Niech przybędzie :)
    Również pozdrawiam.

  • IceCherry

    12 July 2013, 23:22

    Z pewnością nie tylko ja odczułam twoją nieobecność Łukaszu ;)

    Łap za pióro i do dzieła ;) pozdrowionka ;)

  • skrobek

    12 July 2013, 23:18

    Dziękuję za ciepły komentarz.
    Wróciłem po małej przerwie i za chwilę biorę się za nadrabianie tego co mi uleciało.
    Zajrzę między innymi do Ciebie Edyto :)

  • IceCherry

    12 July 2013, 23:15

    Zapukałeś tak cicho, no i zobacz - jestem ;)

    Piękny wiersz Łukaszu.