Menu
Gildia Pióra na Patronite

Daj mi znak

Pustka w sercu.
Pustka na dłoni.
Wzrok mój nie widzi
Mgła okryła oczy,
Dokąd prowadzisz mnie?
Jaki masz plan?
Daj mi znak, że będzie lepiej,
Że znów życiem cieszyć będę się.
Wierzę.... jak nigdy dotąd wierzę.

10 617 wyświetleń
53 teksty
4 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!