Menu
Gildia Pióra na Patronite

Samotność .

Pustka w sercu , w duszy w samym w sobie .
Codzienność która wypełniona jest cząsteczkami smutku , żalu braku szczęścia a przede wszystkim miłości ..
Uczucie samotności , strachu przed życiem ..
Co będzie dalej ..
Co ze mną bedzie ..
Pozostanie mi tylko samotność którą z dnia na dzień pokocham .
Gdyż ona tylko mi pozostała na tym wielkim świecie .

1585 wyświetleń
10 tekstów
0 obserwujących
  • marka

    26 April 2011, 21:01

    Pięknosmutyn kaktus, ale jaki dobry!
    Wiersz z przekazanym klimatem...