Menu
Gildia Pióra na Patronite

Może Bóg odpowie

Pustka i wiele pytań
O cel i drogę
Kilka nieodpartych myśli

Zagryzłem wargi
Czuje smak krwi
Realne doznanie
Nie wątpię w hemoglobinę

Stoję na ulicy
Zimny wiatr omiata liście
Papieros się dopala
Oparzył palec

Jakie to proste

Wierzysz w Boga ?
Ale nie w ludzi, co ?
Grekom można odmówić realizmu
My jesteśmy objawieni

Smutno, smutno mi zawsze i wszędzie.

4978 wyświetleń
41 tekstów
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!