Menu
Gildia Pióra na Patronite

''Puszka serca''

Pusta dusza, czy puste ciało;
czy uczucie to czy romans ?
Coś co każde dziewcze chciało...
Ktoś tam w górze pisze o nas.
Mydli oczy wiąże serca,
pewność nigdy nie jest jasna.
Czy stworzyciel, czy morderca;
puszka serca już jest ciasna.

14 528 wyświetleń
204 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!