Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bez

Ptak bez skrzydeł.
Diabeł bez zła.
Lód bez zimna.
Matka bezdzietna.
Mężczyzna bez klejnotów.
Noc bez ciemności.
Ziemia bez gleby.
Morze bez fal.
Góra bez szczytu.
Las bez drzew.
Miłość bez zaufania.
Ja bez ciebie...

5604 wyświetlenia
11 tekstów
0 obserwujących
  • Nutka67

    26 April 2010, 23:21

    Dla mnie klasa!