Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zaawansowany wiersz o stałej Plancka

( psychodelik)

Jeżdżę kosiarką, bo śnieg czarny spadł
Jeżdżę pługiem, czy ta trawa to asfalt?

Czuję wielką podnietę
Gdy widzę rozebraną Kobie

Tę oskrobie sam
Lubię ryby jeść

Mniam mniam mniam

https://www.youtube.com/watch?v=9C_a8uhLkt8

66 691 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
  • Cris

    26 November 2015, 00:22

    No popatrz ryby to mój przysmak, ale mam swoje wypróbowane...Cobi nie znam..może spróbuję... ;)

  • M44G

    25 November 2015, 23:44

    Kobia to ryba.

  • Cris

    25 November 2015, 23:42

    ''Kobie
    Tę...'' zodiakalną...
    ;)

  • M44G

    25 November 2015, 23:40

    Nie wiem jakie znaki zodiaku mają ryby. Miłych snów.

  • Cris

    25 November 2015, 23:37

    ...to musi być zodiakalna ryba ;))
    Spokojnej nocy.

  • M44G

    25 November 2015, 21:25

    Dziękuję. Dobrego snu.

  • CЯuelCOMA

    25 November 2015, 21:24

    Mniam mniam mniam serdecznie pozdrawiam ^^

  • M44G

    25 November 2015, 17:39

    A czy ten wiersz jest o seksie?

  • M44G

    25 November 2015, 17:11

    Z uczuciem będzie tak, niech będzie wesoło w Twoich snach.

  • fyrfle

    25 November 2015, 17:10

    To tylko moje spojrzenie, może ciut uczucia:)))