Menu
Gildia Pióra na Patronite

Straszny wiersz o skrawaniu skośnym kompozytów

(psychodelik)
Jeden człowiek wino pije
Żaden dzwonek nie bije

Dwoje wino piją
Dwa dzwonki biją

Trzech ludzi wino pije też
Od jednego dzwonka aż po trzy
Lecz na pewno nie sześć
Ile dzwonków jak pijemy My?

Morał jest krótki i niektórym znany
Jak się wykąpiesz wyciągnij korek z wanny

https://www.youtube.com/watch?v=ZqsZhAzyCfk

66 738 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!