Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wiersz o tym, że greckie łaźnie miały podgrzewaną wodę.

( psychodelik)

Idzie królik koło polnej drogi
Wiadomo, że królik chodzi
Ponieważ ma długie uszy
Poskakać też nie zaszkodzi

Chodzi, słucha a czasami skacze
Myśli sobie- pójdę za las zobaczę
Czy na polu nie ma kapusty
Dobrze by była, brzuszek pusty

Jest na polu i kapustkę skrobie
Najem się, a jedną zabiorę sobie
To super, że na świecie jest kapusta
Jeden smalec, sałatę, różne gusta

Pieniądze nic nie warte
Gdy idziesz w zaparte

Doszedł koń do stajni
A za nim owca całkiem biała
Zawsze coś za uszami miała
Ten królik nie miał jednej jaźni
https://www.youtube.com/watch?v=J8JJmx0H_Gc

66 744 wyświetlenia
1128 tekstów
102 obserwujących
  • M44G

    1 October 2016, 16:58

    liliowięc gumę go żucia znanej firmy i herbatę, a Ty?

  • M44G

    1 October 2016, 09:05

    Dzięki Arturze.

  • MyArczi

    1 October 2016, 00:47

    Nawet nawet