Menu
Gildia Pióra na Patronite

Różowa historia

Przyzwyczajenie jak morska bryza
budzi rankiem
splecione oddechem
dusze spotkane na krawędzi słowa.

Lat kilka orzeźwia
moje westchnienie
gdy ból głaszcze
czułością swych ramion.

Historii dobiegam
gdy teraz zasypiam
marząc o kiedyś.

78 918 wyświetleń
936 tekstów
120 obserwujących