Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przy Twym dotyku
Spalam się
Bez udziału ognia
Przy Twym dotyku
Płonę
Niszcząc zawiść innych
Twój dotyk sprawia
Że dziś to ja
A jutro
Ktoś lepszy

8880 wyświetleń
64 teksty
6 obserwujących
  • Cris

    5 May 2016, 12:54

    ładny.
    :)