Menu
Gildia Pióra na Patronite

Modlitwa

Przytul mnie do siebie Boże
w tak chłodnej życie porze
Nim znowu noc nastanie
niech nic złego się nie stanie
I w garści schowaj troski wszystkie
by dalekie było bliskie
Obudź serce, co się boi
mu w miłości daj się schronić
Dziś po drodze chce biec Twojej

6553 wyświetlenia
51 tekstów
4 obserwujących
  • RoxyRox

    27 January 2014, 00:11

    Twój wiersz jest naprawdę wspaniały!