Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przytulam się do Twych myśli
letnią rozkoszą zrodzonych,
do zapachu Twego słowa
i dłoni mną otulonych...

zmysłami płonęłam cała
gdy lewym kącikiem ust,
kreśliłeś mapę mego ciała,
miłosny połączył nas blues...

w słodkości nocnego szeptania,
w Twym oddechu czułości,
splątały się usta, oczy, ciała,
skropiły się serca rosą miłości...

78 384 wyświetlenia
347 tekstów
254 obserwujących
  • motylek96

    6 August 2010, 18:00

    No co....nie wiedziałam ,co napisać....Zachwyciłam się...

  • Voyage

    6 August 2010, 17:57

    ach....;)

  • motylek96

    6 August 2010, 17:54

    ech...

  • Voyage

    6 August 2010, 17:52

    Namiętność ...;)