Menu
Gildia Pióra na Patronite

\"Przy Tobie...\"

Przy Tobie czuje, że mogę wszystko...
Nic nie musisz robić, aby szczęście było blisko!
Możesz na mnie liczyć w najgorszych chwilach życia.
Oddałabym wiele dla kilku minut przy Tobie bycia.
Żałuje tych wszystkich wcześniejszych dni, ale widocznie tak musiało być.
Codziennie po przebudzeniu brakuje mi poczucia bezpieczeństwa...

Minuty mijają, sekundy tykają,
a me uczucia się nie zmieniają.
A dziś po prostu chce poczuć Cię blisko, jak mocno mnie ściskasz i jestem wtulona w Twych bezpiecznych dla mnie na zawsze ramionach.

2387 wyświetleń
44 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!