Menu
Gildia Pióra na Patronite

Strumień miłości

Przy Tobie czuję, że moje serce jest otwarte
I wypływa z niego czysty strumień miłości.
W Twoją stronę.

Każde jego bicie wywołuje kolejną fale czułości,
Które chce Cię porwać
I wchłonąć do środka.

Mógłbym tak patrzeć i patrzeć bez końca,
Gdy rankiem zanurzasz się w tym strumieniu.
Do sensu głębin.
Miłości.

6815 wyświetleń
10 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!