Menu
Gildia Pióra na Patronite

Eintrachthütte/Zgoda

przyszli nocą
obudzili dom
by zabrać przyszłość
sny
marzenia

zamknęli w piekle
z którego nawet diabeł uciekł

pozostała brama
i pamięć przemilczana
niechciana
tak trudna
jak ZGODA

159 239 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!