Menu
Gildia Pióra na Patronite

~~Czułość~~


Przyszła znikąd
z burzą myśli
tak po prostu

Z garstką wiary
lekkim krokiem
niespodzianie

W zwiewnej sukni
otulona
nocy szalem

Była chwilkę
lecz zrobiła
zamieszanie

Z duszą w dłoni
z odrobiną
zagubienia

Wlała w serca
kroplę uczuć
i marzenia

Lecz odeszła
bez pospiechu
w zamyślenie

Zostawiła
ślad po sobie
i wspomnienie..

109 620 wyświetleń
648 tekstów
56 obserwujących