Menu
Gildia Pióra na Patronite

bzy

Przyszła wiosna,
do życia wniosła
kwiaty, a właściwie krzew
BEZ

BEZradność
BEZnadzieję
BEZsenność
BEZmiłość

659 wyświetleń
8 tekstów
0 obserwujących
  • Łoli

    20 April 2015, 10:23

    Bardzo mi miło, dziękówka :)

  • nicola-57

    20 April 2015, 06:22

    bywa i tak..., ładna żonglerka słowami(słowem), ach ten ...bez...
    to bdb wiersz, bardzo za, miłego :)