Menu
Gildia Pióra na Patronite

bridget jones

Przyszłaś.
Odgarniając z włosów
Promienie słońca
Wypełniając moje serce
Zapachem letniego siana

Usiadłaś obok serca
Chwytając je za dłoń
Wyciągnęłaś gitarę
Jak przy dobrym koledze
Zaczęłaś grać

A ja wpatrzony jak kość w srokę
Czy sroka w kość, Bóg jeden wie
Zacząłem słuchać Twojego głosu
I uśmiechałem się sam do siebie
Kołysząc się w rytm słów

Dotykaj dalej
I graj, graj, graj…
Przecież widzisz, że po cichu
Z dala od wszystkich ale blisko
Uśmiecham się.

https://www.youtube.com/watch?v=Y7sVoZcSKdc

21.10.15

16 289 wyświetleń
237 tekstów
71 obserwujących
  • RozaR

    23 October 2015, 22:57

    Tak reaguję na ..................

  • zugimihau

    23 October 2015, 22:54

    Znów ty..

  • RozaR

    23 October 2015, 22:49

    Jak nic ta gitarzystka przegoni cię gamoniu - co innego się pisze .