Menu
Gildia Pióra na Patronite

Stagnacja

Przyszła sama , cichutko.
Bez zaproszenia weszła , bez pukania.
Nie uśmiechała się nie płakała.
Na pytania nie odpowiadała.
Zadomowiła się u mnie , uwierzycie ?
Moje życie zmieniła całkowicie ,
przepadł uśmiech pojawiło się pytanie
...co to życie???

4397 wyświetleń
36 tekstów
1 obserwujący
  • Nutka67

    19 July 2010, 11:09

    Ciekawy, spodobał mi się i go sobie chowam do zeszytu.
    Pozdrawiam.

  • blomberg

    21 June 2010, 19:52

    Dziękuję :)