Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zimowe minus 180 stopni.

Przyszła przemiła zima
Która mróz i biel zrodziła

Każdy z Nas zimę kocha
A przed wiosną szlocha

Rano rześko i lekko się wstaje
Wieczory romantyczne
I to nic, że szybkie i szare
Zimą zawiązane ciepłe szale

Zimą radość, śmiech i zabawa
Zimą giną wszystkie smutki i też żale
Tak przecudna jest zima cała

http://www.youtube.com/watch?v=kSE15tLBdso

66 744 wyświetlenia
1128 tekstów
102 obserwujących
  • M44G

    21 December 2013, 20:02

    Dla niektórych stety, a dla innych niestety. Miłego wieczoru Beatko.

    Miło Cie Dorotko tu u mnie ugościć. Tobie też, życzę miłego wieczoru no i gorącej nocy zimowej.

  • Gaia

    21 December 2013, 18:32

    Oj kręcisz Michałku na zimę uśmiechy
    a ona przyjść nie chce
    niestety
    a może stety?
    :)

  • M44G

    21 December 2013, 18:22

    ;-)

  • Naja

    21 December 2013, 18:22

    :-)